AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek karın artacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancın artmasına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek ticaretin büyüyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kaplumbağası görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir