AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hatalarını düzelteceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağası yavrusu görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusu görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir