AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, bolluk içine olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında denizde su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek sıkıntıların azalacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kaplumbağası yakalamak kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve kaplumbağa görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında deniz içinde kaplumbağa görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir