AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek yüzün güleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek insanlara iş öğreteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek bunun da geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yemek görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya yemek vermek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yemek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir