AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalda boğulmak

Kahve falında kanalda boğulmak

Kahve falında kanalda boğulmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, hayır ve bereketin artmasına rivayet eder.

Kahve falında kanalda boğulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında kanalda boğulmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalında boğulmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanal faresi görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kanal yapmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan kanal görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek biraz dinleneceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon kanali görmek sağlık ve şifa bulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kanalın taştığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gelirinin daimi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir