AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalda balık görmek

Kahve falında kanalda balık görmek

Kahve falında kanalda balık görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret eder.

Kahve falında kanalda balık gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Kahve falında su kanalında balık görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kanalda balık görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalda balık yakalamak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kanala girmek tüm düzenin alt üst olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kanalda yılan görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanal açmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında su kanalları görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında su kanalı görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir