AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içtiği görmek

Kahve falında su içtiği görmek

Kahve falında su içtiği görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin bozulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, birlikte kâh ağlayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su içtiği gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Kahve falında ölmüş birinin su içtiğini görmek mal ve para sahibi olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Kahve falında içme suyu taşımak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli su içtiğini görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu su içtiğini görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılana su içirmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su icip kanmamak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir