AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana su içirmek

Kahve falında yılana su içirmek

Kahve falında yılana su içirmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yılana su içirmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında yılanı su içerken görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içerken yılan görmek yarınlara bakacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında yılanın su içtiğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Kahve falında yılana su içirmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında su içen yılan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında yılana süt içirmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında süt içen yılan görmek sorumluluk alacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir