AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli su içtiğini görmek

Kahve falında kirli su içtiğini görmek

Kahve falında kirli su içtiğini görmek hayattan daha zevk alacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, karlı işler yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli su içtiğini gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Kahve falında kirli su içtiğini görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli su içmemek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bunun için sabırsızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir