AnaSayfa / Genel / Kahve falında içme suyu taşımak

Kahve falında içme suyu taşımak

Kahve falında içme suyu taşımak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, malını ve canını emniyete alacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında içme suyu taşımak gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında içme suyu taşımak sarsılacağına, eşe dosta yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında omuzda su taşımak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında su taşımak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eşekle su taşımak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında su kabı taşımak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su taşımak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden su taşımak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında su damacanası taşımak sıhhat kazanacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir