AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan içmek

Kahve falında kan içmek

Kahve falında kan içmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan içmek gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında su içmek kanmamak yanlışlara düşeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalettir.

Kahve falında bardaktan kan içmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek ve kanmamak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında kan içmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak kendi işini kuracağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarda kan görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, şanssızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kansız bıçaklanmak zayıflayacağına, yetim sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan kusmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir