AnaSayfa / Genel / Kahve falında içtiği suya kanmamak

Kahve falında içtiği suya kanmamak

Kahve falında içtiği suya kanmamak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içtiği suya kanmamak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında içtiği suya kanmamak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su icip kanmamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan içerken görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında kan görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan içtiğini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kan içtiğini görmek ağlayacağına, strese gireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi kan görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek bereketin ve verimin geleceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir