AnaSayfa / Genel / Kahve falında doya doya su içmek

Kahve falında doya doya su içmek

Kahve falında doya doya su içmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doya doya su içmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında su içmek ve doymamak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında doymadan su içmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında su içmek suya doymamak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında su içmek ama doymamak faydalı şeyler yapacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doya doya su içmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında su içip suya doymamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında su içip doymamak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir