AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli terlemek

Kahve falında eli terlemek

Kahve falında eli terlemek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli terlemek gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Kahve falında eli terlemek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri terlemek istediği makama geleceğine, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşte terlemek haksızlığa uğrayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında çok terlemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terlediğini görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşmak terlemek büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında alnının terlediğini görmek dertlerinin artacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının terlediğini görmek işlerinin başarılı olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir