AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin terlediğini görmek

Kahve falında sevdiğinin terlediğini görmek

Kahve falında sevdiğinin terlediğini görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, doğru bir karar verileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terlediğini gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Kahve falında sevdiğinin terlediğini görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin terlediğini görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında aşırı terlemek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün terlediğini görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işarettir.

Kahve falında elleri terlemek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarken terlemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının terlediğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir