AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu leğen görmek

Kahve falında su dolu leğen görmek

Kahve falında su dolu leğen görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gamsız bir hayat süreceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu leğen gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu leğen görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet eder.

Kahve falında leğenle su dökmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde su görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında leğen dolusu su görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğenin içinde su görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında leğenden su içmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir