AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğenden su içmek

Kahve falında leğenden su içmek

Kahve falında leğenden su içmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, rızkın kesilmeyeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında leğenden su içmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında leğenden su içmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğen dolusu su görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında leğenle su dökmek güvenini sarsacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu leğen görmek sağlığın da bozulacağına, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işaret eder.

Kahve falında leğenin içinde su görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğende su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir