AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen dolusu su görmek

Kahve falında leğen dolusu su görmek

Kahve falında leğen dolusu su görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük bir adım atılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında leğen dolusu su gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Kahve falında leğen dolusu su görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kariyerinde atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leğenin içinde su görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğenden su içmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu leğen görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leğenle su dökmek işinin en iyisi olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir