AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu bir yer görmek

Kahve falında su dolu bir yer görmek

Kahve falında su dolu bir yer görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işini büyüteceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu bir yer gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında su dolu bir yer görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu havuz görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, karasızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir