AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi su dolu havuz görmek

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, para yatıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, borçlarını bitireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi su dolu havuz gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu havuza düşmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu havuz görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına yorulur.

Kahve falında su dolu havuza girmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir