AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu havuz görmek

Kahve falında su dolu havuz görmek

Kahve falında su dolu havuz görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, planların boşa gideceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında su dolu havuz gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Kahve falında su dolu havuz görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek bahtının açık olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek kazançlı adımlar atılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Kahve falında su dolu havuza girmek çok para kazanılacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işarettir.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek nimetin ve kazancın artacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işarettir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hep yerinde sayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir