AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, planlı ve programlı davranacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil su dolu havuz gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza düşmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu havuza girmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuz görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir