AnaSayfa / Genel / Kahve falında su doldurup içmek

Kahve falında su doldurup içmek

Kahve falında su doldurup içmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında su doldurup içmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında su doldurup içmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında sürahiden su doldurmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çantaya su doldurmak başarıyla geleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak su doldurmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında küveti su doldurmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide su doldurmak yeni işlere girileceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir