AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak su doldurmak

Kahve falında berrak su doldurmak

Kahve falında berrak su doldurmak ün sahibi birisi olunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, zaferlere doymayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında berrak su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında berrak su doldurmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında berrak bir su görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masmavi berrak su görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suya batmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında berrak sel suyu görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir