AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantaya su doldurmak

Kahve falında çantaya su doldurmak

Kahve falında çantaya su doldurmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işarettir.

Kahve falında çantaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında çantaya su doldurmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta doldurmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine inanılır.

Kahve falında çantaya para doldurmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek zor bir dönem geçirileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında eve su dolduğunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yeni mallara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir