AnaSayfa / Genel / Kahve falında küveti su doldurmak

Kahve falında küveti su doldurmak

Kahve falında küveti su doldurmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında küveti su doldurmak gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Kahve falında küveti su doldurmak kimseyle konuşmayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Kahve falında küveti doldurmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında küvet doldurmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, daha fazla rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küvetin içinde su görmek gönül kapılarının açılacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işarettir.

Kahve falında su dolu küvete girmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında küvette su görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında küvet dolusu su görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir