AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek sağlıklı bir kişi olmaya, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek aile hayatının kötüye gideceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliyi görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir