AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek işlerin yoluna gideceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, ticaret ehli kimse olacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek büyük fırsatlar elde edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işlerin devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek çok kötü günler yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek servet sahibi olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinden ayrılmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir