AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle ayrıldığını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden ayrıldığını görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir