AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek hayırlı kararlar alacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek maddi gücünü kaybedeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir