AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını görmek

Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını görmek

Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunarak zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, asil kimselerden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, insanlarla tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak bereketli işlere gireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ayrıldığını görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir