AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye börek vermek

Kahve falında ölüye börek vermek

Kahve falında ölüye börek vermek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye börek vermek gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Kahve falında ölüye börek vermek tutulan yolun isabetli olacağına, ömrün uzun olmasına inanılır.

Kahve falında ölüden börek almak hak yolundan ayrılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinden börek almak sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açma börek görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiden börek yemek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sacda börek pişirmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında sütlü börek yapmak kişinin isteklerine nail olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ börek yemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir