AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı su böreği görmek

Kahve falında kıymalı su böreği görmek

Kahve falında kıymalı su böreği görmek ticaretin açılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı su böreği gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı börek görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı börek yemek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı börek yapmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı börek almak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işaret eder.

Kahve falında su böreği yemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su börek görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir