AnaSayfa / Genel / Kahve falında su böreği yemek

Kahve falında su böreği yemek

Kahve falında su böreği yemek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su böreği yemek gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Kahve falında su böreği yemek üzerindeki kötü imajı sileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında su börek görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında su böreği görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su böreği yapmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında su böreği yediğini görmek günahlarından tövbe etmeye, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su böreği hamuru görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli börek yemek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir