AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su bastığını görmek

Kahve falında eve su bastığını görmek

Kahve falında eve su bastığını görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, maddi zararlara uğrayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, paslı bir çiviye basabileceğine delalettir.

Kahve falında eve su bastığını gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında eve su bastığını görmek iyi haberler alınacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi su bastığını görmek giden birinin geri döneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet eder.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek evlatların hayırsız çıkacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bir evi su bastığını görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında okulu su bastığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, merdiven atlayacağına alamet eder.

Kahve falında mutfağı su bastığını görmek uzun yaşayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir