AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapmanız durumunda geleceğinizi korumanız daha kolay olabilir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında kavga edip ayrılmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle kavga edip ayrılmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip barışmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında kavga edip tekrar barışmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir