AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında yaşamak

Kahve falında su altında yaşamak

Kahve falında su altında yaşamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, neredeyse kahrolacağına, önemli bir lider haline geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altında yaşamak gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Kahve falında su altında yaşamak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, büyük bir gelir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin altında yaşamak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında deniz altında yaşadığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yaşamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında yürümek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalet eder.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak endişe veren durumların düzeleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun altına girmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayal kırıklığına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir