AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yaşamak

Kahve falında suyun içinde yaşamak

Kahve falında suyun içinde yaşamak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, malların artacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yaşamak gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Kahve falında suyun içinde yaşamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içinde yaşamak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde yaşamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında su altında yaşamak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, büyük işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde olmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında su içinde fare görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Kahve falında birini sular içinde görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir