AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin altında yaşamak

Kahve falında denizin altında yaşamak

Kahve falında denizin altında yaşamak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin altında yaşamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Kahve falında deniz altında yaşadığını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında denizin altında yaşamak bir sebeple çok zarar edeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında su altında yaşamak hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde yaşamak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibinde yaşamak güzel günler geçireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yaşadığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yaşamak sıkılacağı bir haber almaya, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dibinde yaşamak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir