AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kazancının daha da artacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında suyun altında kalmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suların altında kalmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altında kalmak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir