AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altına girmek

Kahve falında suyun altına girmek

Kahve falında suyun altına girmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, herkesin takdirini toplayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, birçok engelin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altına girmek gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında suyun altına girmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Kahve falında deniz altına girmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında masa altına girmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan altına girmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yorganın altına girmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak altına girmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altına girmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yerin altına girmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir