AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında yürümek

Kahve falında suyun altında yürümek

Kahve falında suyun altında yürümek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun altında yürümek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında suyun altında yürümek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında su altında yürümek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar altında yürümek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yer altında yürümek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, nazara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur altında yürümek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek eğlenceli günlere kavuşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin altında yürümek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir