AnaSayfa / Genel / Kahve falında su aktığını görmek

Kahve falında su aktığını görmek

Kahve falında su aktığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yanlış seçimler yapacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su aktığını gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kırmızı su aktığını görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvardan su akması görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun aktığını görmek huzur ve şifa bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir