AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözünü tutmamak

Kahve falında sözünü tutmamak

Kahve falında sözünü tutmamak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işarettir.

Kahve falında sözünü tutmamak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Kahve falında söz tutmamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözünü tutmamak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında söz takıldığını görmek başarıya ulaşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine söz söylemek hasta olacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret eder.

Kahve falında söz bohçası görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özlü söz görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir