AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ticaretinin büyüyeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, işlerin düzene gireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğü atmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında söz yüzüğü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söz yüzük görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir