AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz tutmamak

Kahve falında söz tutmamak

Kahve falında söz tutmamak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, haneye dertlerin gireceğine , ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında söz tutmamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle devam eden işleriniz veya projeleriniz aksayabilir ya da ikinci planda kalabilir.

Kahve falında söz tutmamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sözünü tutmamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında söz kavga etmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Kahve falında sözü atmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine güzel söz söylemek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Kahve falında söz yüzüğü atmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir