AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlü söz görmek

Kahve falında özlü söz görmek

Kahve falında özlü söz görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında özlü söz gördüyseniz:

  • Her şeyin bir zamanı var.

Kahve falında özlü söz görmek fesada bulaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özlenen birini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında özalı görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öz kızını görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında öz kardeşini görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında öz teyze görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öz annesini görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında öz abla görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir