AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözünü tutmak

Kahve falında sözünü tutmak

Kahve falında sözünü tutmak kazancının ilk önce azalacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sözünü tutmak gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında sözünü tutmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel sözler duymak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dini vecibelerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında güzel söz işitmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına işarettir.

Kahve falında söz atmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında söz dalaşı etmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet etmektedir.

Kahve falında söz olduğunu görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir