AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel söz işitmek

Kahve falında güzel söz işitmek

Kahve falında güzel söz işitmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel söz işitmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında güzel söz işitmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz işitmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek işlerin düzeleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında isim işitmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden azar işitmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Kahve falında kuran işitmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden küfür işitmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir