AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel sözler duymak

Kahve falında güzel sözler duymak

Kahve falında güzel sözler duymak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerin bir anda azalacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel sözler duymak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında birinden güzel söz duymak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalettir.

Kahve falında erkekten güzel sözler duymak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden güzel sözler duymak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında güzel sözler duymak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak kişinin can derdine düşeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel söz duymak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden güzel söz duymak daha büyük başarılar kazandıracağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir